2022-05-22 07:17:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A mai napon úgy érezheted, az életed teljes és boldog

Napi horoszkóp május 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Merkúr együttáll az Ikrek jegyében. Ez egy mozgalmas napnak ígérkezik, sok találkozóval, levelezéssel, beszélgetéssel. A Hold ráadásul a Vízöntőben jár, ami sok vidámságot, új ötleteket jelez.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jó napra számíthatsz, amiben nagy része van annak is, hogy nem engeded, hogy bárki beleszóljon a tetteidbe. Ezért van az, hogy amit ma elhatározol, azt sikeresen végre is tudod hajtani. A konokság ma gyümölcsöző.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap és a Merkúr együttáll az Ikrek jegyében. Szellemileg friss és éber vagy, a hangulatod szuper, így aztán jobbnál jobb programokat találsz ki. Öröm ma a közeledben lenni!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Vízöntőben áll, és vidám napot ígér! Töltsd ma a természetben az időt, lehetőleg társaságban, nagyon jól fogod érezni magad. Érdemes kirándulni menni, sportolni, ha bátor, akkor már meg is merítkezhetsz valamelyik tavunkban, folyónkban.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon úgy érezheted, az életed teljes és boldog, és még szerencsésebbnek is érezheted magad másoknál. Élvezd ki a jó időszakot! És segíts azon, akit rászorultnak érzel, vagy esendőbbnek!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Te határozott személyiség vagy, ezért mástól sem viseled el, ha túl soká hezitál, ha képtelen egy döntést meghozni. Mégis türelmesebbnek kell lenned a társaddal. Minél nehezebben határozza el magát, a döntésében annál inkább ki fog tartani.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mostanában másnak mutatod magad, mint amit valójában belül gondolsz magadról, talán mert erre vagy kényszerítve. Ez pedig egy idő után nagyon fárasztani fog. Ma mondd ki az igazságot, jól fogják fogadni mások!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Te határozott személyiség vagy, ezért mástól sem viseled el, ha túl soká hezitál, ha képtelen egy döntést meghozni. Mégis türelmesebbnek kell lenned a társaddal. Minél nehezebben határozza el magát, a döntésében annál inkább ki fog tartani.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma indulatos vagy, képtelen  vagy ma visszafogottan viselkedni, ha úgy érzed, valamilyen sérelem ér. Reagálj gyorsan, de aztán ugyanolyan gyorsan feledd is el a sérelmét. Ha egész nap sértődötten duzzogsz, azzal magadnak ártasz elsősorban.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma igencsak elkényeztet az élet: hirtelen több rajongód is akad. A kérdés csak az, van-e érzéked ahhoz, hogy kiválassza közülük az igazit? Ha pedig már megvan a nagy ő, akkor tekintsd az egészet csak játéknak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold ma a Vízöntőben jár, és csupa jót ígér. Sok vidámságot elsősorban, de jó ötleteket is, amelyek igazán hasznodra lesznek a közeljövőben. Most jól átlátod a dolgaidat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ki szeretnéd mutatni valaki felé a szeretetedet, de sem anyagiakban, sem ötletekben nem igazán bővelkedsz. Ám az illetőnek nem is kell más, mint az idő, amit veled tölthet. Gondolkozz azon, mikor tudnál elmenni vele kettesben valahová!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: